این صفحه مربوط به معرفی رشته 'سیاست های غذا و تغذیه' مقطع 'دکتری' می باشد ، با ورود به هر کدام از گزینه های سمت راست می توانید ، اطلاعات بیشتری در رابطه با این رشته و مجموعه خدمات ما به دست بیاورید
عنوان رشته:
دکتری تخصصی سیاست های غذا و تغذیه Food and Nutrition Policy(Ph.D)
معرفی رشته:
دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) رشته سیاست های غذا و تغذیه یک رشته چند تخصصی است که به مطالعه مراحل سیاستگذاری در دامنه طیف نظام غذا و تغذیه شامل عرضه ، توزیع و مصرف با دورنمایی از کلان تا خرد و با چشم اندازهای کوتاه مدت و بلند مدت از موضوع می پردازد
این رشته همچنین با تحلیل اثرات و عواقب باالقوه سیاستهای کلان و خرد بر امنیت غذا و تغذیه و نتایج ایجاد تغییر در این سیاستها سر وکار دارد .
هدف و رسالت رشته:
رسالت دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) رشته سیاست های غذا و تغذیه تربیت نیروهای آگاه متعهد و توانمند در حیطه سیاستگذاری غذا و تغذیه است که قادر به تحقق موارد زیر می باشد :
هدایت امر تدوین ، تفسیر ، نظارت برپایش و ارزشیابی سیاستها و برنامه های غذا و تغذیه
مشارکت فعال در فرایند های سیاستگذاری محلی – منطقه ای ، ملی و بین المللی در حوزه غذا و تغذیه
اجرای پژوهشهای مربوط به سیاستهای غذا و تغذیه در پهنه طیف از سلول تا جامعه
ارائه اموزش با کیفیت درزمینه سیاستگذاری غذا و تغذیه
زمینه های فعالیت در بازار کار
الف : در نقش آموزشی
· برگزاری کلاسها و دوره های آموزشی در سطوح کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه های مرتبط با حوزه سیاستگذاری غذا و تغذیه
· همکاری در تدوین دستورالعمل مرتبط با نظام در حیطه تحصیلی
ب : در نقش پژوهشی
· پژوهش در حوزه سیاستگذاری غذا و تغذیه و ارائه نتایج به سیاستگذاری و مسئولین نظام سلامت
· مشارکت در تحقیقات ملی مرتبط با سیاستهای غذا و تغذیه در طیف از سلول تا جامعه در صورت درخواست مسئولین نظام سلامت
· مشارکت درتدوین تفسیر ، پایش و ارزشیابی سیاستهای مرتبط با غذا و تغذیه ( در ادارات دولتی و بخش خصوصی )
· تدوین انتشار نتایج پژوهش ها علمی در این حوزه
ج : در نقش مدیریتی
· مشارکت فعال در فرایند های سیاستگذاری منطقه ای ملی و بین المللی
· هماهنگ کردن تیم چند رشته ای برای تشخیص مسائل مرتبط با سیاست غذا و تغذیه
· هدایت تدوین ، تفسیر ، پایش و ارزشیابی سیاستها و برنامه های مرتبط با غذا و تغذیه
· مدیریت برنامه های غذا و تغذیه ، در جهت پیاده کردن سیاستهای غذا و تغذیه در درون برنامه ها و پروژه های به شکلی اثر بخش ، کارا ، منصفانه و پایدار
طراحی و مدیریت برنامه ها در راستای اجرای سیاستها
معرفی دروس امتحانی:
تغذیه ضریب 5
اصول و مدیریت برنامه ریزی راهبردی ضریب2
استعدادتحصیلی ضریب1
عنوان رشته هایی که میتوانند در کنکور این رشته شرکت کنند:
ارشد علوم تغذیه، علوم بهداشتی در تغذیه، اقتصاد بهداشت، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، اپیدمیولوژی، اموزش بهداشت، امار زیستی، علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه، مدیریت با پایه کارشناسی تغذیه ، کنترل مواد خوراکی و اشامیدنی با پایه کرشناسی علوم تغذیه، دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی
اطلاعاتی وارد نشده است