۳ آبان ۱۳۹۹ | تعداد بازدید : 292

معرفی رشته، بازار کار و آینده شغلی کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته، بازار کار و آینده شغلی کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی 

رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی یکی از رشته های ارشد علوم پایه پزشکی است که در آن دانشجویان با آخرین دستاوردهای علمی و کاربردی در کنترل کیفیت و ایمنی غذا آشنا می شوند و می توانند در آینده در تولید محصولات غذایی سالم با کیفیت بهتر و با حداقل ضایعات، نقش اساسی ایفا کنند.
 در رشته علوم وصنایع غذایی، دانشجویان، تکنولوژی صنایع غذایی مختلف را فرا گرفته و همچنین درباره نگهداری مواد غذایی و بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی آموزش می بینند و به این ترتیب دانشجو می آموزد که چگونه طی فرایندهایی، عمر مواد غذایی را ضمن حفظ کیفیت و ارزش غذایی آن، طولانی تر کند.
 
رشته های مجاز
کارشناسی علوم و صنایع غذایی با گرایشهای مختلف، مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی، شیمی و مهندسی شیمی (صنایع غذایی)، داروسازی و دکترای داروسازی، دامپزشکی، علوم تغذیه، تغذیه (صنایع غذایی)، صنایع غذایی (گرایشهای فنی و مهندسی و تغذیه)، تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی، مهندسی تکنولوژی آرد، تکنولوژی صنایع مهندسی روغن خوراکی، گوشت و فراورده های گوشتی، بهداشت مواد غذایی با منشا دامی
 
 دروس امتحانی :
تکنولوژی مواد غذایی (3)
کنترل کیفی مواد غذایی (3)
شیمی مواد غذایی (2)
میکروبیولوژی مواد غذایی (2)
زبان انگلیسی (عمومی ) (3)
 

 
برای آمادگی کنکور و مطالعه دروس رشته علوم و صنایع غذایی چه کتابهایی بخونم؟
برای آمادگی کنکور رشته علوم و صنایع غذایی چه کلاسهایی شرکت کنم؟