آزمون 2: 27 آبان |
بیوشیمی |
پپتید – پروتئین – تاخوردگی و تعیین توالی – روشهای اندازهگیری پروتئینها – پروتئینهای رشتهای هموگلوبین و میوگلوبین – پروتئینهای پلاسمایی - روشهای جداسازی پروتئینها |
سلولی و مولکولی |
- اسکلت سلولی شامل: ساختارهای میکروتوبولها و رشتههای حد واسط و انواع موتورهای مولکولی، بررسی ساختارهایی بر اساس میکروتوبول مانند سانتریولها، تاژه و مژه و مژکهای اولیه، ساختار ماهیچه اسکلتی و انواع انقباضات عضله صاف و مخطط فصل سوم جزوه مکاتبه ایی ( فصل 18 لودیش )
اتصالات سلولی شامل: بررسی انواع مولکولهای چسبنده سلولی(CAM)، بررسی ماتریکس خارج سلولی، لامینای قاعدهایی، بافت همبند و انواع اتصالات سلولی فصل چهارم جزوه مکاتبه ایی (فصل 20 لودی
|
ایمنی شناسی |
B سل (انواع B سل، وظایف، تکامل و ویژگی ها، مارکرها، کمپلکس BCR، سنجش B سل، آنتیژنهای قندی Ti-1 و Ti-2، تنظیم B سل و تولید آنتیبادی)
(کمپلمان) اجزاء، مسیرها، وظایف، بیماریها، سنجش، تنظیم کنندهها، محرکها |
باکتری شناسی |
رشد ، بقا ومرگ باکتری ها، محیط کشت باکتری ها، متابولیسم باکتریها، ژنتیک باکتریها |
خون شناسی |
هماتولوژي: آنميهای ماکروسیتیک (آنمی مگالوبلاستيك و غیر مگالوبلاستیک)، آنمی آپلاستیک (فانکونی، دیس کراتوز مادرزادی، شوآخمن دیاموند، آپلاستیک اکتسابی)، آپلازی خالص گلبولهای قرمز (TEC، دیاموند-بلکفان)، آنمی میلوفتیزیک، آنمی دیس اریتروپویتیک مادرزادی (CDA)
بانك خون: فرآوردههای گلبول قرمز، پلاسما و پلاکت و تزریق فرآورده |
ژنتیک |
امری :فصول نقشه برداری ژنها و شناسایی و ناهنجاری تک ژنی ، تکنیک آزمایشگاهی جهت شناسایی بیماری تک ژنی ، الگوی توراث
تامپسون:فصول الگوی توراث تک ژنی ، تنوع ژنتیکی در جمعیت ها شناسایی اساس ژنتیکی برای بیماریهای انسانی
|
تغذیه |
ویتامین های محلول در چربی (A و D)- محلول در آب(تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، پیریدوکسین) ، پره و پروبیوتیک ها (فصل 38 – modern-2015 )، کاروتنوئیدها (فصل 31 modern-2015 )،آب و الکترولیت ها، تنظیم وزن (فصل 20 کراوس 2020 و تنظیم اشتها فصل 43 و 44 modern-2015 و جراحی های لاغری 58-60 modern-2015)، تغذیه در ورزشکاران |
فیزیولوژی |
قلب و گردش خون |
قارچ شناسی |
توکسین هاي قارچی- داروهاي ضد قارچی-ایمنی درقارچها- تشخیص (جمع آوري نمونه،روشهاي رنگ امیزي،کشت ،روشهاي نگهداري کشتهاي قارچی |
ویروس شناسی |
پاروویریده، پاپیلوویریده، پولیوماویریده، آدنوویریده |
تک یاخته شناسی |
آمیب ها یا سارکودینا (آمیب های ساکن حفرات بدن و آزاد زی) |
کرم شناسی |
خصوصیات مرفولوژیک و فیزیولوژیک و عمومی نماتودهای روده ای+چرخه ی زندگی و بیماریزایی و تشخیص و اپیدمیولوژی و درمان نماتودهای روده ای (اکسیور، تریکوسفال، آسکاریس، SS، قلابدارها و... ) |
شیمی آلی و عمومی |
پیوند یونی- انرژی شبکه و انواع یونها- نامگذاری ترکیبات یونی، پیوند کوالانسی- بار قراردادی- ساختارهای لوئیس-رزونانس- نامگذاری ترکیبات کوالانسی- موارد نقض قاعده هشت تایی، پیوند dπ-pπ، نظریه اربیتال ملکولی، نظریه VSEPR ، هیبریداسیون- شکل هندسی ملکولها، ترموشیمی: انرژی، دما و گرما- گرماسنجی- معادله های گرما شیمیایی، قانون هس- آنتالپی تشکیل- انرژی پیوند |
زیست شناسی عمومی |
دستگاه گوارش و انواع ویتامین ها، تغذیه و انواع آن، دستگاه تنفس(تبادل گازها) |
زیست شناسی جانوری |
شاخه های کیسه تنان، کرم های پهن، کرم های لوله ای و نرم تنان. |
نانوتکنولوژی |
کاربرد نانوفناوری در پزشکی |
آناتومی |
شکم |
بافت شناسی |
گوارش.غدد ضمیمه گوارش.پوست |
جنین شناسی |
گامتوژنز. هفته سوم.هفته سوم تا هشتم |
شیمی آلی
(رشته شیمی دارویی) |
آلکیل هالیدها: نامگذاری، خواص، واکنشهای جانشینی هسته دوستی SN1 و SN2 ، عوامل موثر بر سرعت واکنش های SN1 و SN2 ، حلالهای پروتیک و آپروتیک، واکنشهای حذفی E1و E2، عوامل موثر بر واکنشهای حذفی، پایداری کربوکاتیون ها
الکلها : ساختار و خواص و نامگذاری، خاصیت اسیدی و بازی در الکلها، سنتز الکلها، واکنشگرهای آلی فلزی منیزیم و لیتیم، تهیه آلکوکسیدها، نوآرایی کربوکاتیونها، واکنش های الکل ها، اکسایش الکل ها |
شیمی تجزیه |
فصل روشهای تیترسنجی تجزیه
برخی جنبههای عمومی تیترسنجی حجمی، تعریف چند عبارت، نقاط هم ارزی و نقاط پایانی، استانداردهای اولیه، محلولهای استاندارد، خواص مطلوب محلولهای استاندارد، روشهایی برای اثبات غلظت محلولهای استاندارد، روشهای بیان غلظت محلولهای استاندارد، محاسبات حجم سنجی، محلولها و غلظت آنها، دانسیته و وزن مخصوص محلولها، برخی روابط جبری مفید، محاسبه مولاریته محلولهای استاندارد، طرز برخورد با دادههای تیتراسیون، تیترسنجی گراویمتری (وزنی)، محاسبات مربوط به تیتراسیونهای وزنی، مزایای تیتراسیونهای وزنی، فصل: نظریه تیتراسیونهای وزنی، محلولها و شناساگرها برای تیتراسیونهای اسید – باز، محلولهای استاندارد، شناساگرهای اسید – باز، منحنیهای تیتراسیون، انواع منحنیهای تیتراسیون، تغییر غلظت طی تیتراسیون، منحنیهای تیتراسیون اسیدها و بازهای قوی، تیتراسیون اسید قوی با باز قوی، تیتراسیون باز قوی با اسید قوی، محلولهای بافر، محاسبه pH محلولهای بافر، خواص محلولهای بافر |
زبان انگلیسی |
درک مطلب: مرور مهارت آزمون 1- تمرین مهارت main idea (ایده اصلی متن)
لغت: لغات کنکورهای سال 86 و 85 |